Το ΜέΡΑ25 για την επέτειο της Κυπριακής τραγωδίαςΗμέρες μνήμης της Κυπριακής τραγωδίας, το ΜέΡΑ25 στέλνει στον Κυπριακό λαό, ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους, μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Δυστυχώς, τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται αποφασισμένοι να μην μάθουν από την Ιστορία ότι η υποταγή στην υπερδύναμη δεν δημιουργεί «ερείσματα» που προστατεύουν τους λαούς.
Αντίθετα, η ανεύθυνη υπακοή στους ισχυρούς από ημέτερους yesmen (είτε αυτοί καθοδηγούνται από πράκτορες της CIA όπως ο Ιωαννίδης είτε από υπαλλήλους πετρελαϊκών πολυεθνικών που λιγουρεύονται σήμερα εξορύξεις στην Ανατολική Μεσόγειο) χτίζει αποκρουστικά τείχη που αρνούνται να πέσουν και φέρνει τραγωδίες όπως εκείνη από την οποία ο Κυπριακός λαός ακόμα δεν έχει συνέλθει.
Το ΜέΡΑ25, στο πλαίσιο του ανθρωπισμού και του διεθνισμού που μας εμπνέουν, δεσμευόμαστε να εργαστούμε με τους ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους συνοδοιπόρους μας ώστε η Κύπρος να επουλώσει τις πληγές της και να καταστεί υπόδειγμα ειρηνικής, πολυπολιτισμικής συμβίωσης.

https://mera25.gr/to-mera25-gia-tin-epeteio-tis-kypriakis-tragodias/
Copyright © ΜεΡΑ25 ΞΑΝΘΗ – Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής Ξάνθη | Blogger Templates
Scroll To Top